Anasayfa / Haberler / Sürpriz ‘Seyirci’ Projesi Başlatıldı

Sürpriz ‘Seyirci’ Projesi Başlatıldı

mobil
ultra Sürpriz ‘Seyirci’ Projesi Başlatıldı

Kulüpler, Türk Süper Lig’in 12 Haziran‘da kapalı kapılar ardında kaldığı yerden devam edeceği için standlarda karton kesimler için koltuk satışı yapmaktan koruyucu yüz maskeleri satmaya kadar gelir elde etmek için alternatif yollar aramaktadır .

Üç büyük İstanbul kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray , taraftarlarının fotoğraflarını koltuklarda kartonlara koymaları için kampanyalar başlattı.

Beşiktaş, “Ruhumuz Yeterli” adlı bir kampanya başlattı.

Kulüp, web sitesinde yaptığı açıklamada, “ Hepinizin bildiği gibi, COVID-19 nedeniyle , Süper Lig maçları izleyicisiz kapalı kapılar ardında oynanacak,” dedi.

Ancak, ‘boş’ bir Vodafone Park’ta oyunlardan kaçınmak için, destekçilerimizin karton kesiklerini standlara koyacağız. Bu nedenle ev oyunlarında Beşiktaş’ı desteklemek için kendi karton kesimi için fotoğrafınızı ve 129 Türk Lirası [19 $] gönderin.

Beşiktaş, Antalyaspor, Konyaspor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarına yönelik fan projesini hayata geçireceğini söyledi.

Galatasaray da benzer bir kampanya başlattı, sezonluk bilet sahipleri için 123 lira (18 dolar) ve diğer taraftarlar için 149 lira (22 dolar).

Galatasaray, “ Türkiye genelinde ve yurtdışından on binlerce hayrandan büyük ilgi çekmesi beklenen kampanya kapsamında taraftarlarımız da karton kesimlerini aile üyeleri ve sevdiklerinin yanına koyabilirler” dedi. .

Bu arada Fenerbahçe taraftarları, karton kesimlerinin kulübün stadyumuna yerleştirilmesi için 99 lira (14,5 $) ödeyecek.

İstanbul kulübünün destekçilerine hitaben yaptığı açıklamada, “Bu günlerde Fenerbahçe’nizi yalnız bırakmayın, standlar sessiz” dedi.

Fenerbahçe, “Sizi her şeyden daha çok sevdik” demek için şimdi bize katılın, dedi. .

Bu arada savunma şampiyonu Galatasaray, kulüp markaları ürün yelpazesini genişleterek envanterine koruyucu yüz maskeleri ekledi.

Galatasaray’ın resmi mağazası GSStore, “Maskeler [kulübün] [1 Haziran] ‘daki çevrimiçi mağazasında’  yayınlanacak, Çarşamba günü tüm mağazalarımızda olacaklar,” dedi.

Ekip yeni ürün için bir fiyat açıklamadı.

Koronavirüs salgını Türkiye’yi Mart ayında ülke çapındaki yarışmalara ara vermeye zorladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 28 Mayıs’ta üst düzey Süper Lig oyunlarının 12 Haziran’da devam edeceğini duyurdu.

29 Mayıs’taki TFF, 2019-2020 sezonunun geri kalanı için en iyi iki futbol bölümü ve Türkiye Kupası maçlarına uygulanacak yönergeler yayınladı.

Talimatlara göre, takımların maç başına beş oyuncu değişikliği yapmasına izin verilecek ve nakavt maçında ek süre içinde ilave oyuncu değişikliğine izin verilecektir.

Koronavirüs nedeniyle herhangi bir takımdan uygun oyuncu sayısı 14’ün altına düşerse, takımın maçı ertelenir.

Oyuncular ve tezgahtaki personel birbirleri arasında iki koltuk boş bırakmalı ve 37,8 santigrat derece veya daha yüksek sıcaklıktaki herkesin stadyumlara girmesine izin verilmeyecektir.

Yedek oyuncuların koruyucu maske takması gerekecek ve kimsenin maskesiz maçlara katılmasına izin verilmeyecek.

mobilbahis
SETRABET'TE YENİ ÜYELERE 5000 TL BONUS

Hakkında admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mobil referans